Osnovani 1998.

Nastavljajući tradiciju dobrog poslovanja auto škole Starter, Centar za obuku vozača Trend već godinama uspešno vrši obuku budućih vozača na vozilima B kategorije. Nakon auto obuke u našoj školi, budite uvereni da ste u potpunosti spremni da započnete svoj vozački staž. Omogućili smo Vam plaćanje u više rata, i to bez kamate, a poseban popust očekuje Vas i ako se odlučite za plaćanje odjednom. Takođe, postoje i pogodnosti oko lekarskog uverenja i prve pomoći.

Testovi online

Svi naši polaznici mogu posetiti Web prezentaciju www.autoskolatrend.rs, gde mogu naći testove,uz pomoć kojih će i kod svoje kuće moći da uvežbavaju gradivo koje će ih čekati prilikom rešavanja testova na završnom ispitu.

Vozni park

Odaberite vozilo marke Fiat Punto, Citroen C3 ili neki od drugih vozila u nasem voznom parku i pod konstantnim nadzorom profesionalaca, oslobodite se straha od saobraćaja. Ukazaće Vam na sve one finese koje, kao budući vozač, ne smete zanemariti. Spremni smo da izađemo u susret kada je u pitanju dogovaranje o vremenu i mestu održavanja časa.

Nauči, položi, vozi!

Budite uvek informisani o našim aktivnostima i akcijama, putem naše Facebook stranice – Auto Škola Trend ili pratite naš Youtube kanal.