Osnovani 1998.

Nastavljajući tradiciju dobrog poslovanja auto škole Starter, Centar za obuku vozača Trend već godinama uspešno vrši obuku budućih vozača na vozilima B kategorije. Nakon auto obuke u našoj školi, budite uvereni da ste u potpunosti spremni da započnete svoj vozački staž. Omogućili smo Vam plaćanje u više rata, i to bez kamate, a poseban popust očekuje Vas i ako se odlučite za plaćanje odjednom. Takođe, postoje i pogodnosti oko lekarskog uverenja i prve pomoći.

Testovi online

Svi naši polaznici mogu posetiti Web prezentaciju www.autoskolatrend.rs, gde mogu naći testove,uz pomoć kojih će i kod svoje kuće moći da uvežbavaju gradivo koje će ih čekati prilikom rešavanja testova na završnom ispitu.

Vozni park

Odaberite vozilo marke Fiat Punto, i pod konstantnim nadzorom profesionalaca, oslobodite se straha od saobraćaja. Ukazaće Vam na sve one finese koje, kao budući vozač, ne smete zanemariti. Spremni smo da izađemo u susret kada je u pitanju dogovaranje o vremenu i mestu održavanja časa.

Nauči, položi, vozi!

Budite uvek informisani o našim aktivnostima i akcijama, putem naše Facebook stranice – Auto Škola Trend ili pratite naš Youtube kanal.